Purpelek Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Czy ktoś się zna na wstawianiu filmików do prezentacji? Chodzi mi konkretnie do programu Microsoft Office Power Point 2003. Bo już mnie to dobija...na początku filmik działa, po czym gdy się wszystko zapisze i ponownie chce się otworzyć prezentację to filmiki już nie działają. Dodam, że filmiki SĄ zamieszczone w tym samym folderze co prezentacja! Jakieś pomysły? Jeszcze zamieszczę jedną informację. Filmiki są ściągnięte z YT w formacie MPEG-4. Ściągałam je przez stronkę zapiska.pl bodajże. I tam do wyboru było jedynie FLV, właśnie MPEG-4 oraz jakieś WebM czy coś w tym stylu...Wiem, że nie powinnam tego zamieszczać w tym wątku, ale potrzebuję koniecznie pomocy ponieważ prezentację potrzebuję na jutro... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Filmiki przekonwertuj np. za pomocą XMedia Recode do wmv, i prezentację po skończeniu prac wyeksportuj do nagrania na CD (Plik | Spakuj na CD). Oczywiście nie musisz tego zapisywać na płycie, wyciągnij po prostu odpowiednie pliki z folderu który wskażesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...