Portal Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Witam Gdzie mozna dokladnie poczytac na temat wystepujacych bledow w windowsie Xp, ktore pojawiaja sie na niebieskim ekranie - chodzi mi o bledy typu 0x00............ ( oczywiscie w miescach kropek sa odpowiednie liczby okreslajece jakis tam blad) prosze o podanie dokladnego linka do strony gdzie o tych wszystkich bledach mozan poczytac i dowiedziec sie jaki blad odpowiada jakiemu symbolowi cyfrowemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 na mojej stronie jest: http://www.v-lo.krakow.pl/~thn/ie/windows/stop.htm chyba link będize działał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Dzieki Super strona i super opis - oto mi chodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 na mojej stronie jest: http://www.v-lo.krakow.pl/~thn/ie/windows/stop.htm chyba link będize działał gdzie znalazles te opisy? ... cos nie widac obrazkow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 no własnie kurde ciągle zapomnam wysłac z domu a opisy są moje oczywiście nie no żartuje przecież jest napisane że sa one na Windows 2000 Resource Kit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 jakos dziwnie mi sie tutaj pisze, jak tutaj sa zaznaczone nowe posty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 no jest taka ikonka po lewej strronie to znaczy że ktoś w tym poscie coś dopisał, a ty tego nie czytałeś u mnie w DesertStorm nowe posty, jeswzcze wgule nie czytane sa na taki ciemniejszy kolor ale wolałbym żeby to się bardziej wyrózniało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 slabo wszystko tutaj widac, dlatego wole dyskusje.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 ale myslę ze jest to wina tego że tam się przyzwyczaiłeś a drugi powód to mało skórek (tylko dwie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 ale myslę ze jest to wina tego że tam się przyzwyczaiłeś a drugi powód to mało skórek (tylko dwie) raczej sie uzaleznilem :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 no w sumie ale ja teraz jestem podwójnie uzalezniony tu i na dyskusje.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 9 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2002 no w sumie ale ja teraz jestem podwójnie uzalezniony tu i na dyskusje.pl zle z toba :wink: dobrze, ze chociaz jest tweak, bo bym juz zwariowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 10 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2002 no włąśnie ale w sumei to coraz bardizej się mi tu podoba chyba to jednak kwestia przyzwyczajenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 KURVA PRZESTAN! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ale koles sie uczepil watkow gdzie jest DJ ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...