ent Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Kupiłem AXDA1800DLT3C JIUHB 0308MPMW Narazie nie podkręcałem sami wiecie ESC a pozatym przy sdr to i tak nie było by różnicy. Nietety jestem bardzo zorczarowany ma tylko 6600 #Dmarków co jet i czemu takkk mało. Taktowanie grafy deflaut 200 na 450. przez ecsa i sdr :lol: ja mam 6600 na sprzecie z podpisu, link do kompara w sigu. Hmmm ja z SDRami mam 8200, karta nie krecona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Miś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Witam. Ja mam 2000 pkt. na: Abit SA6, Celeron II 1 GHz, GeForce 2 MX NO NAME i 512 SDRAM OEM i spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Spox ten wynik przestała mnie już martwić mam inny inny i to poważniejszy problem: ten cały shit jest niestabilny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Sprawdz zasilacz i pamięci (to standard w takich sytuacjach). Napisz jeszcze czy nie miałeś zadnych problemów z puszczeniem tego Antka na vza? Jaki bios? i z którego tygodnia masz płytę? (odczytasz to z boku pudełka jest mały kod kreskowy i pod nim ciąg znaków napisz go, sirodkowa liczba to właśnie tydzień produkcji) to ważne dla mnie bo też mam to mobo i zastanawiam się czy wstawiać w nie Antka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...