Pafel Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Witam mam taki problem ostatnio wybiło u mnie korki po jakimś czasie chciałem pooglądać to wyświetlił mi się komunikat zła karta . Robiłem wszystko co możliwe ale nic z tego dalej się wyświetla zła karta . Działa tylko jeden program . tv suwałki czy jakoś tak . proszę o szybką pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Restet ustawień do fabrycznych i ponowne wyszukanie kanałów przeważnie pomaga na wszelkie bolączki w Vectrze. No chyba, że faktycznie coś stało się z dekoderem lub kartą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 wyjmij karte przetrzyj jakims spirytem wylacz dekoder + wloz karte jak nie pmoze to bierz dekoder z karta pod pache i do BOK-u , wymienia od reki ;-) jak masz Hd+PVR to zadaj modelu 5830cdx chyba ze masz naprawde starego PVR lub HD to wtedy trzeba przerobic instalacje ale to juz w BOKu Ci powiedza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...