watcheer Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam, zostałem zmuszony do zakupu laptopa przez zdarzenia losowe, dlatego stawiam tutaj pytanie, jaki model wybrac do 3 tys, jestem otwarty na wszystkich producentow, oczywicie jezeli sa oni tego warci, moja uwage przyciagnal pewien HP'ek mianowicie model HP Pavilion dv6-6b66ew link do aukcji allegro MOCNY HP Pavilion dv6-6b66ew i7/4GB/500/HD6770/W7 (2265473071) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Sa jakies inne laptopy w tych cenach o zblizonych parametrach ? Zalezy mi na i7 i wydajnej grafice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Laptop 15" za ~3000 zł lepszy od HP dv6-6b60? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Jaki laptop wybrać? Budżet 3000zł. - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne notebook do gier - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Litości, 3 takie same tematy są tu w przeciągu miesiąca niecałego, dużo się nie zmieniło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watcheer Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Tak widziałem te tematy. Tylko że w żadnym z nich nie był poruszony laptop z i7. Moje pytanie brzmi czy znajdę wydalniejszy w tym przedziale cenowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wydalniejsze będą na pewno mniejsze laptopy, bo mniej materiału do trawienia. A laptop z i7 został poruszony tutaj: PS. Przepraszam adminów i moderatorów, ale nie mogłem się powstrzymać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waleriana Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jeśli moze być odrobine droższy to polecam 2 ciekawe modele Samsunga z vobisowych aukcji DO DIABLO 3! Samsung RF711 i7 8GB 1TB GT540M BD (2282494804) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub LAPTOP DO DIABLO 3! Samsung RF511 i7 8GB 1TB GT540 (2299531645) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Napisane do Diablo, ale na pewno można używać do innych celów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2012 "Zależy mi na wydajnej grafice" a ty zamiast hd6770 dajesz o wiele gorszego gt 540m i to w wyższej cenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watcheer Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Caly czas waham sie z tym zakupem, obawiam sie HP'kow i ich temperatur, laptopa potrzebuje na codzień wiec nie mam zamiaru oddawac go po serwisach, obilo mi sie o uszy takze lenovo y570, mimo tego ze grafika mniej wydajna, brak kilku ciach!ł w porownaniu do Hp'ka jednak czy jest to dobry wybor ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venat0r Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 (edytowane) Warto dodać ,że technologia przełączania karty amd/ati jest troche wkurzająca i stery wydają naprawdę rzadko przynajmniej dell. Jak za 3k to bym celowal w nowe karty nv. Edytowane 1 Maja 2012 przez venat0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watcheer Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Czyli lenovo y570 z co prawda slabszym i5 2430, ale mysle ze i tak nic mocniejszego nie wykorzystam w grach jest lepszym wyborem z gt555 chociazby 1GB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...