SR-71 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Mam problem z dziwnym wirusem, którego przepuścił kasperski internet security 2012. Otóż po kilku minutach pracy kompa, jak kliknę na menu start, to natychmiast wyłącza komputer tak, jakbym na 4 sek nacisnął wyłączmik. Przeinstalowałem mojego Win 7 64bit i po 2 dniach jest to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Co to znaczy, że przeinstalowałeś Windows? Poszedł całkowity format czy wywaliłeś tylko partycję systemową a reszta została? Swoją drogą to: 1. Wyczyścić komputer z kurzu 2. Sprawdzić napięcia 3. Przetestować pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wywaliłem tylko partycję systemową. Komp jest odkurzony i sprawny. Jest to chyba wirus, bo jak go odpale qw trybie awaryjnym to się nie wyłącza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zrob skan przy pomocy mbam oraz cureit. Daj oba logi z OTL, wklej na wklej.org i podaj link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SR-71 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 To jednak zasilcz był winny. Zamykam temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...