Callesson Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam. Poszukuję monitora w cenie do 500zł. Ma służyć głównie do gier, przeglądania Internetu i oglądania filmów. Obecnie pracuję na dość sędziwym już CRT 17", rozdzielczość 1024x768. Ostatnio zauważyłem że użytkowanie tego monitora wywołuje u mnie dyskomfort i bóle głowy, postanowiłem go wymienić na coś większego i 'bardziej aktualnego' w niskiej cenie. Nie wymagam jakichś fajerwerków, wygląd i zewnętrzne funkcjonalnośći nie są istotne, najważniejsza jest jakość obrazu i wielkość obszaru pracy. Sądzę że 21.5" będzie optymalne w tej cenie. Preferuję oferty ze sklepu Agito. Wyszukałem kilka moim zdaniem najkorzystniejszych, kierując się głównie ceną i opiniami użytkowników, ale oczywiście nie ograniczam się wyłącznie do nich. LG 21.5" LED E2251VR-BN Samsung 21.5" LED S22A300N BENQ 21.5" LED G2222HDL BENQ 21.5" LED G2225HDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam. Polecam Ci monitorek marki lg ips225 za okolo 560 zl. Ja kupilem wlasnie ips 235 za 655 zl 23" i jestem mega zadowolony. Przesiadlem sie z TN i roznica jest ogromna. Monitorki maja dobry kontrast 5000000:1 dynamiczny i 1000:1 statyczny oraz czas reakcji 5ms. Katy widzenia rewelacyjne, wiadomo matryca ips. Doradzam ten monitor, bo to swietny stosunek ceny do jakosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matidop Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Ja mam BenQ G2222HDL i jestem bardzooo zadowolony.Do gier, filmów i internetu w sam raz.Nie męczy oczu + jest ekonomiczny (czyt. oszczędny) Jedyne 2 minusy to brak HDMI oraz szybko się kurzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PogromcaSS Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Od siebie polecam lg E2281. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...