Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Przychodzę do pracy po weekendzie. Nic nie zmieniałem, nic nie robiłem. Żadnych błędów, a excel i word z pakietu office 2003 otwierają się dosłownie ponad minutę. Czego to może być przyczyna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wróżka m0de 0n: Ktoś Ci zajumał ram :lol2: ...A tak serio to przecież nie jesteś noobem - alt ctrl del i sprawdź co go zajmuje :) dysk mielił przed uruchomieniem office? Może indeksowanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Spróbowałbym wykonać http://support.microsoft.com/kb/822238 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 W dniu 23.04.2012 o 17:13, kkNd! napisał(a): Wróżka m0de 0n: Ktoś Ci zajumał ram :lol2: ...A tak serio to przecież nie jesteś noobem - alt ctrl del i sprawdź co go zajmuje :) dysk mielił przed uruchomieniem office? Może indeksowanie? To było pierwsze co zrobiłem. Proc używany 0-1% Nic nie mieli, stoi sobie i po czasie wskakuje dokument otwarty jakby nigdy nic. Na razie sytuacja się nie powtarza od wczoraj. Nie wiem co go tak zmuliło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...