GuC!o^ Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 siema!! mam taki problem.... ostatnio kupiłem sobie głośniczki Creative INSPIRE 4.1 i niektóre piosenki strasznie harczą że sie nawet nie da tego słuchać :/ nie wiem czy to może być problem z tymi głośnikami , z cienkiej jakości piosenką czy sterami , czy nie wyrabiającą kartą muzyczną :/ mam karte muzyczną zintegrowaną na Epoxie 8RDA+ !! może to dlatego , może kupić Creativa 5.1 i takie tam.... harczą tylko tam gdzie są gitarki i takie tam... techno i podobne wogule nie harczą... stery mam najnowsze... :evil: pomocy.... ja chce se coś posłuchać :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 A moze mostek sie przegrzewa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 raczej nie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 a jaka masz tasme IDE od hdd ta dluzsza czy krotsza??? bo jesli masz ta dluzsza to najprawdopodobniej przez nia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a kupno dobrej muzycznej karty Creative nie zmieni sutyacji ?? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a kupno dobrej muzycznej karty Creative nie zmieni sutyacji ?? 8) a po co :? jak tu masz lepsza a jesli nie to przynajmniej taka sama karte jak SB live Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no to w czym problem?? podkreślam jeszcze raz że harczy przy niektórych !! techno nie , rammstein nie!! ale inne rammstaino podobne tak :? gry nie harczą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no to w czym problem?? podkreślam jeszcze raz że harczy przy niektórych !! techno nie , rammstein nie!! ale inne rammstaino podobne tak :? gry nie harczą :? a jakich driverkow do chipsetu uzywasz??? jesli nie masz to sprobuj sciagnac lewa scianke budy by poprawic chlodzenie byc moze jak juz nadmieniono SB ci sie przegrzewa :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 aha teraz mi sie jeszcze przypomnialo a moze w winampie w equalaizerze masz pogloszone +20db przez to czest bardzo harcza glosniki na "basowych utworach" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja użwyam windows media playera na XP :D ale zobacze jak to wygląda na winampie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 na winampe tak samo harczą :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 gucio... mam dosc specyficzne pytanie.. czy shreck [PL] tytulowa piosenka harczy? Konkretnie moment jak zielony wylazi z kibla i trzaska drzwiami :) Moze to glupio zabrzmialo ale rowniez spotkalem sie z takimi usterkami dzwieku , a ten motyw szczegolnie mi zapadl w pamiec :D ( Dla pewnosci : divx sprawny - sprawdzany na innym kompie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 heheheheh to spoko moment ci zapadł :D ale niestety nie moge tego sprawdzić ponieważ nie mam shreka na divixie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja niestety nie znam odpowiedzi na twoje pytanie mam troche podobny problem poniewaz u mnie sa straszne przebisie jak laduje plytke do cd-rw to w kolumnach slysze swist ,jak siedze na sluchawkach to slysze jak hdd czyta a mam sb 5.1 z gory mowie ze sprzet grajacy odpada bo tu mam 1 klasa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ja niestety nie znam odpowiedzi na twoje pytanie mam troche podobny problem poniewaz u mnie sa straszne przebisie jak laduje plytke do cd-rw to w kolumnach slysze swist ,jak siedze na sluchawkach to slysze jak hdd czyta a mam sb 5.1 z gory mowie ze sprzet grajacy odpada bo tu mam 1 klasa odlacz cd od karty dzwiekowej i bedzie OK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a jaka masz tasme IDE od hdd ta dluzsza czy krotsza??? bo jesli masz ta dluzsza to najprawdopodobniej przez nia mam teśmę ide 90 cm (dłuuga), epoxa 8rda+, nie mam chłodzenia na sb, stery 2.52 (te zwalone), nigdy nie miałem żadnego harczenia i nie mam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a jaka masz tasme IDE od hdd ta dluzsza czy krotsza??? bo jesli masz ta dluzsza to najprawdopodobniej przez nia mam teśmę ide 90 cm (dłuuga), epoxa 8rda+, nie mam chłodzenia na sb, stery 2.52 (te zwalone), nigdy nie miałem żadnego harczenia i nie mam :] ohhh.. ja tez mam tasme 90cm tez mam epoxa i tez nie mam problemow ale takie tasmy wlasnie czesto powoduja rozne dziwne krzaczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 moze harczy bo wzmacniacz niewyrabia w pewnych momentach ?? :P przycisz i posluchaj czy harczy :wink: ja tak mialem z tym harczeniam pod win98 na kilku integrach (problemy ze strownikiem dzwikiem 3D + akcleracja dx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz994 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Jeśli nie rozwiążesz problemu, to kup sobie lepiej nawet najtańszego Sound Blastera 4.1 digital za około 70zł z orginalnymi sterami Creativa na płytce.Do twoich głośników 4.1 Inspire ta karta jest przystosowana.Też mam te głośniki właśnie z tą kartę do nich i wszystko pięknie gra. Wysoka jakość dźwięku i żadnych problemów. A tą zintegrowaną wtedy wyłącz w biosie i już. Twój problem może też wynikać z niskiego pasma przenoszenia dźwięku przez tamtą kartę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...