Adi_Rybnik Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam. Mam taki problem z tą myszką. Półtora roku temu wlutowałem lewy przycisk, ponieważ fabryczny przerywał i klikał dwukrotnie. Przez półtora roku było ok. Niedawno zauważyłem, że wlutowany przeze mnie mikrostyk zaczął przerywać i musiałem mocniej naciskać na przycisk. Wczoraj musiałem już na chama naciskać lewy przycisk. Postanowiłem więc, że znowu go wymienię. Wlutowałem więc mikrostyk z jakiegoś logitecha (z tego samego co poprzednim razem) i niestety mikrostyk nie działa lub nie ma przewodności. Czy ktoś miał już taki problem? Czy idzie tą mysz odratować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Oddaj komuś do naprawy, kto posiada większe pojęcie w tej materii. Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez oldskul 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi_Rybnik Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Super rada, jakieś inne pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Możliwe że przy lutowaniu/wylutowywaniu uszkodził się ten mikrostyk, są dość wrażliwe na temperaturę. To czy sama płytka jest sprawna, możesz sprawdzić zwierając czymś piny, jeżeli rejestruje klik, to znaczy że coś jest nie tak z mikrostykiem który wlutowałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...