tretorn Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam. Mam zamiar kupić monitor samsunga o przekątnej 27" a mianowicie model S27A750D / S27A950D lub T27A950 / T27A950. Design jest ten sam dla danej serii parametry też są identyczne różnią się jedynie wyjściami i trochę tylną budową Panela ze względu na tuner TV. Monitory mają służyć do grania w 3D oraz oglądania filmów z bluray 3D. Mam dwa radeony 6990 i wszystkie wyjścia jakie są dysponowane w tych monitorach więc problem, że któregoś wyjścia nie mam w karcie odpada. Gdzieś wyczytałem, że któryś z tych monitorów ogranicza przesył klatek do 25fps ze względu na wąskie gardło któregoś z wyjść czy coś, a wiem że z taką mocą obliczeniową kart spokojnie wyciągne więcej klatek:)Jaki monitor będzie najlepszy dla mnie i dla moich wymagań i czy wiecie coś o ograniczeniu klatek o którym pisałem? Na anglojęzycznym forum wyczytałem że musi być dual lin wyjście żeby nie było problemu ale nie jestem pewien. Więc poradźcie mi jeśli macie w tym zakresie jakieś pojęcie. Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tretorn Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Nikt z was nie zna różnic albo o wejściach i ich ograniczeniach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...