kwscore Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Orientuje się ktoś gdzie można kupić kawałek Płyty Poliwęglanowej/lexan/ 150x50 1mm,wszytskie firmy oferują ale wymiary churtowe płyta 2ma tyle to stanowczo za dużo ,potrzebuja kawałek zbliżony do tych co podałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 moze w jakiejs agencji reklamowej sprzedadza Ci taki skrawek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ja kupuije zawsze na allegro POLIWĘGLAN 1,mm x 10cm x15cm , PROMOCJA (2287369181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. robie z tego stery:P do woblerów:) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pytałem w pobliskich agencjach,używają raczej plexi potrzebuje dokładnie kawałek 135x25 1mm do poszycia samolotu obdzwoniłem mase firm z tworzywem i mają ale takich kawałków nie stety nie wyjdzie na to że będę musiał kupić o wiele większą :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ja kupuije zawsze na allegro POLIWĘGLAN 1,mm x 10cm x15cm , PROMOCJA (2287369181) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. robie z tego stery:P do woblerów:) Dzięki Heathen za tego linka i namiary na kolesia napisałem do niego i ma taki wymiar jaki potrzebuje thx :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość madmaxik Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 ja w zeszłym roku zamawiałem tutaj http://www.poliweglan.info.pl/Poliw%C4%99glan-komorowy.php , jest to producent i ma dobre ceny, no i docinają na życzenia tak jak trzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...