Sturmovik Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, Mam kupić drukarkę laserową nie dla mnie do domowego okazjonalnego użytku, ale jak już będzie drukowane to dość sporo jednorazowo. Wymagania laser, WiFi (musi mieć możliwość bezprzewodowego druku), możliwie mały rozmiar, niezawodność. Myślałem o HP P1102w (ten rozmiar jest akceptowalny większy nie bardzo) czy może jest coś lepszego może być droższe, ale nie dwa razy. Czyli budżet poniżej 600 PLN. Czekam na propozycje. Pozdrawiam. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez Sturmovik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klakierekch Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Dobra drukarka, do której bez problemu kupisz tani zamiennik tonera. Myślę że nie szukał bym niczego innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Angel11223 Opublikowano 17 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2012 (edytowane) A dobre i tanie zamienniki znajdziesz na stronie http://24inks.com Edytowane 17 Października 2012 przez Angel11223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 HP powinno być ok tylko wtedy nie oszczędzaj na zamiennikach żeby nie było problemu z kompatybilnoscią kartridży itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 (edytowane) HP powinno być ok tylko wtedy nie oszczędzaj na zamiennikach żeby nie było problemu z kompatybilnoscią kartridży itp Osobiście mam kontakt z zamiennikami głównie do Samsung i Xerox ... rzadziej do HP, na których drukujemy w firmie. Moje zdanie jest takie: zamienniki nie są jakościowo dobre. Bywały nie raz problemy z wysypującym się tonerem, złuszczającymi się powłokami na wałku światłoczułym, co powodowało różne odbicia na wydrukach. ... jak kupię do domu drukarkę laserową, to będę celował w samodzielne napełnianie ... a po kilku napełnieniach trzeba będzie zdobyć oryginalne tonery (by znowu je kilka razy samemu napełniać), bo zamienniki z tego co ja widzę na własne oczy to po prostu szajs. ps. używaliśmy w firmie zamienników różnych producentów ... Zebra, BlackPoint i inne - wszystko szajs Edytowane 14 Listopada 2012 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość miroslawkras Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2012 Witam. Jednak polecam nie korzystać z zamienników, a kupić drukarkę od producenta z zainstalowanym CISS , ponieważ nie ma co ryzykować zalewając drogi sprzęt tuszem nieznanego pochodzenia. Jeśli będziecie dużo drukować, to napewno lepiej kupić drukarkę kolorową. Mogę doradzić Brother DCP-195C http://www.inksystem.pl/index.php?module=shop&file=search&q=Brother%20DCP-195C . Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGent Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2012 Osobiście mam kontakt z zamiennikami głównie do Samsung i Xerox ... rzadziej do HP, na których drukujemy w firmie. Moje zdanie jest takie: zamienniki nie są jakościowo dobre. Bywały nie raz problemy z wysypującym się tonerem, złuszczającymi się powłokami na wałku światłoczułym, co powodowało różne odbicia na wydrukach. ... jak kupię do domu drukarkę laserową, to będę celował w samodzielne napełnianie ... a po kilku napełnieniach trzeba będzie zdobyć oryginalne tonery (by znowu je kilka razy samemu napełniać), bo zamienniki z tego co ja widzę na własne oczy to po prostu szajs. ps. używaliśmy w firmie zamienników różnych producentów ... Zebra, BlackPoint i inne - wszystko szajs wymienione firmy nie oferuja zamienników najlepszej jakości, radziłbym spróbować ActiveJeta lub czegoś podobnej jakości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...