Runii Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Otóż mam problem z wyswietlaniem obrazu i nie mam pojęcia z czym może być problem. Obraz wygląda tak: http://i50.tinypic.com/33vcl89.jpg Dodam, że karta, mobo, procesor, ram, zasilacz (chieftec 500w) są nowe kupione w okresie 1,5tyg. Sterowniki do karty nie sa zainstalowane, ponieważ nie zdarzyłem tego zrobić. Po zainstalowaniu sterów do mobo mam bluescreena po właczeniu windowsa. A i ekran wyglada tak samo przed załadowaniem windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Karta jest uszkodzona, oddaj na gwarancję. Często coś te vertexy hd4850 siadają <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Runii Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Czyli ona fabrycznie jest już stuknięta? Boże mam nadzieje że nie bedzie powtórki jak kiedyś z dyskiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...