toxicrm Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich mam problem jak mi się wydaje z kartą graficzną Gtx 560 Ti Hawk w grze Risen 2 Gdy gram czasami karta rozkręca wentylatory na max i nagle taki spadek powiedzmy gdzieś do 20% wentylatorów i gra sie albo na chwile zwiesi albo wyali do pulpitu albo zrestartuje komputer wiecie w czym może twkić problem sterowniki mam 296.10 pobieram włąsnie nowsze beta ostatni raz miałem problem podobny w grze Modern Warfare 3 gdy gościu w ostatniej misji zapalał fajke Zasilacz mam dobry Ocz 550W karta jest na podwójnej sekcji zasilania temperatury +/- 60 Raz mi wywaliło grę i obok pullpitu wyskoczył komunikat o błędzie sterowników do karty Procek też w miarę chłodny 62 Phenom 955 Black Edytowane 1 Maja 2012 przez toxicrm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 GeForce GTX 560 - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toxicrm Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...