kobus Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 ostatnio zaczalem z kumplami popykiwac w zośke :D nawet nawet po 3 dniach grania nam to wychodzi :P moze pochwalicie sie o ile gracie(liscie) waszymi trickami :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja robię potrojne salto i beczke (piwa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Ja robię potrojne salto i beczke (piwa). Udało Ci się ten teks 8O :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 spox... przekładanka, handflip... karczek, wahadełko, rotacja... chyba tyle... dzisiaj ide sobie sprawić wełniana bo ta sie jush roz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mi sie ta zabawa szybko znudziła..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja mam taki meszek skorzany i sie zaj.ebiscie podbija Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja mam taki meszek skorzany i sie zaj.ebiscie podbijawiec zaewne masz kawalki tej skory (szesciokaty/pieciokaty) mozesz podac ich wymiary bo starszy by mi uszyl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja mam taki meszek skorzany i sie zaj.ebiscie podbijawiec zaewne masz kawalki tej skory (szesciokaty/pieciokaty) mozesz podac ich wymiary bo starszy by mi uszyl :DCo ty bartool jeteś jakieś specjalne antytalencie :P Idź jeszcze do krawca - będziesz miał wersje pro-ekscluzif :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...