szpachla2 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Witam. Słyszał już ktoś o darmowym internecie? Aero2 - Internet za darmo dla ka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Aero2 - bezplatny dostęp do Internetu w technologii TD-LTE i HSPA+ - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Było: Aero2 - bezplatny dostęp do Internetu w technologii TD-LTE i HSPA+ - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Sam się zastanawiam nad Aero2, niedługo koniec umowy na iPlusa, który był wykorzystywany sporadycznie :). Edit: kwasior500, byłeś szybszy ;). Edytowane 2 Maja 2012 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Hmy, dziwnie szybko umarł ten temat. Ja dopiero dzisiaj dowiedziałem się że takie coś istnieje. I wydaję mi się że 95% społeczeństwa nie ma na ten temat żadnych informacji. A w sumie całkiem fajna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Obudziłeś się :lol2:, używam od ponad 8 miesięcy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Nie tyle obudziłem co nie miałem świadomości że taka rzecz istnieje. W sumie chyba specjalnie nie jest to rozgłaszane. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...