toster88 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Witam, czy do mobo GA-K8U-939 będą pasować takie oto pamiątki DDR 2x1GB PC3200 400 MHZ INFINEON ELPIDA SAMSUNG @ (2315475738) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toster88 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 siur? bo właśnie nic nie jest napisane o ULI ("do płyt z chipsetem SiS i większość VIA oraz niektóre nvidia (nie działają na chipsetach Intela")... ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Siur na 100% :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerlath Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) Siur na 100% :) To pamięć high density która nie działa na wspomnianych chipsetach... z tego co pamiętam z uli bywało różnie, ale po co ryzykować? Oficjalnie nie działa.Po co kupować pamięci które łamią specyfikację JEDEC...W dodatku sporo wolniejsze niż low density i często wadliwe... Edytowane 2 Maja 2012 przez Gerlath 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toster88 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 o,znalazłem coś - 2 X 1 GB high density PC 3200 @ 400Mhz 184 pin ram - London Computer Parts For Sale - Kijiji London Canada. czyli, że powinno działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serekzolty Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Musi być pamięc na zwykłych kościach a nie na tych BGA.Wiem bo mam Asrocka 939 Dual Sata2 na tym samym chipie i kupiłem od tego samego gościa i nie działały.Czyli kości muszą być podłużne a nie kwadratowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Lol, faktycznie nie zauważyłem że to nie są zwykłe BGA - pierwsze zdjęcie mnie zmyliło. Sorki za wprowadzenie w błąd. Ty potrzebujesz pamięci na takich kostkach: 2 x 1GB ( 2GB ) KINGSTON PC3200 400MHz (2315655317) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edytowane 3 Maja 2012 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toster88 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Ok, dzięki, wszystko wiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...