g0raFCI Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Cześć! Od razu przejde do rzeczy - rozglądam sie za laptopem - celem jest internet, jakies prace biurowe i oczywiscie gry. Laptop nie jest na wczoraj, potrzebny mi bedzie okolo od sierpnia, aktualnie tylko sie rozgladam, szukam. Wpadly mi w oko 3 propozycje: 1. Samsung RF511-S03 2. MSI GE620DX-443XPL 3. Asus X53SV-SX759V Na poczatku spodobal mi sie ten Samsung, ale MSI ma lepsza karte z 2GB pamieci, z kolei Samsung i Asus maja W7 w zestawie, MSI nie. Prosilbym o podsumowanie tych maszynek i ew. podanie innych modeli, ktore uwazacie za interesujace moja osobe. Dzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Jak do gier to rozglądaj się za laptopem z HD6770M, np: http://www.morele.net/laptop-hewlett-packard-pavilion-dv6-6150ew-qa944ea-417629/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0raFCI Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Czytalem duzo zlych opinii o Pavilonach - grzeja sie, awaryjne i drogie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 No to kup laptop innej firmy na takich podzespołach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0raFCI Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Fakt, ten Pavilion jest dobry, a z 6770 sa tylko Paviliony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0raFCI Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Ktos cos doradzi Panowie? Bo temat umiera, a ja nie wiem ile kasy bede potrzebowal i ktorego brac ? Wzialbym Paviliona, ale czytalem duzo opinii i kulturze pracy - grzeje sie i wyje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Piszesz, że laptop potrzebny od sierpnia. Poczekaj do sierpnia i wtedy zapytaj, wtedy będą już laptopy na ivy bridge i nowych radeonach serii 7000 w 28nm procesie technologicznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0raFCI Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Tylko w jakich cenach? 4k? Bez przesady, nie mam az tyle :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...