Napiecie Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 (edytowane) Witam. Dostalem ostatnio od znajomego karte ati, ale nie wiem co to za model dokladnie jest. Aktualnie uzywam laptopa i nie mam jak sprawdzic jej w komputerze. Poszedlem do znajomego, ale jego obudowa jest za mala i karta nie wejdzie. Nie mam innej mozliwosci jej sprawdzenia. Jedyne co moze sugerowac model to napisy z tylu karty: ATI Radeon 215RGMDKA13FG D33A27 OPC 1298MR 94V-O E72464 Karta ma 2 wyjscia dvi i 1 s-vhs Bede wdzieczny za wszelkie sugestie. @edit: dodaje zdjecie jezeli bedzie w czyms pomocne: http://i.imgur.com/sHM0w.jpg Edytowane 3 Maja 2012 przez Napiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Wydaje mi się, że HD2900 Pro/XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napiecie Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Jestes pewny? Zapytalem sie kolegi od ktorego ta karte dostalem i twierdzi ze jest to nowsza karta z rodziny HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Jestes pewny? Zapytalem sie kolegi od ktorego ta karte dostalem i twierdzi ze jest to nowsza karta z rodziny HD. Masz fajnych kolegów... Potwierdzę przypuszczenie że jest to 2900 XT. Arctic Accelero Xtreme 2900 VGA cooler review 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Napiecie Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Dzieki wielkie za pomoc - to jest 2900xt tak jak napisales. A co do kolegow: po prostu sie nie znaja ;] Mysle ze temat mozna zamknac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...