zzizzy Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 http-~~-//www.youtube.com/watch?v=QyqUpS9zZAkThe Elder Scrolls Online What’s going on here? In this image, you can see a couple player characters battling some Storm Atronachs. Storm Atronach are a species of daedra (divine creatures that come from magical dimensions) that are constructed from stone and held together by magic. The most powerful of all the atronachs, Storm Atronach are immune to normal weapons and shock attacks, are resistant to poisons, and can reflect spells back at their caster.Is that all? Behind the battle is a series of daedric ruins. These great towers were built long ago by an ancient race of people, but they’re not the only landmarks players will discover throughout their journey. As players travel through Skyrim, Morrowind, Cyrodiil, and the rest of Tamriel they will encounter various dwarven ruins, ancient nordic tombs, decayed dwemer buildings, and many other ancient locales, some of which players may have discovered in previous Elder Scrolls games. Źródło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 Podsumowując w skrócie. Kolejny klon ala WoW, któremu nawet nie dorasta do pięt i zmarnowany potencjał świata TES. I podobno tworzą to od 2007... Ehh Podziękował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Widać że kolejne uniwersum idzie w kierunku MMO , wcześniej seria Mech Warrior , potem Settlers . Zamiast MW5 dostaniemy MWO - ciekawe jak to wyjdzie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?v=KxJTsq2XeKY&feature=context-vrec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Bardzo lubie serie TES ciekawe jak wyjdzie to wszystko wyjdzie:P pomyslcie o pvp :D ludzie orki wampiry wilkołaki :) Hmm :) wiadomo czy free czy p2p ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2012 Jako wielki fan elder scrolls licze ze te mmo bedzie klapa. Niech skupia sie nad odswiezeniem serii. Morrowind byl rewolucyjny. Oblivion to same uproszczenia a skyrim to wieksze dlc z ladniejsza grafika. Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dla zainteresowanych: 1. Artykuł: http://news.mmosite.com/content/2013-08-03/quakecon_the_elder_scrolls_online_gameplay.shtml 2. Gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=JWXjzLEGV9U#at=610 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Odkurze troche temat: Premiera ustalona na 04.04.14 gejmplej w party https://www.youtube.com/watch?v=-fOi7xdcpdU Odwaznie zaczynają z abonamentem ~15$/mc Jeden mega serwer per platforma/region PC/Mac/PS3/X360 Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Pwael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2014 Pół roku a potem gra przechodzi na f2p. Lepsza opcja było by b2p mniej dzieciaków na serwerze. Troche zawiedziony jestem, ale cóż zobaczymy 4 kwietnia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 http://www.eso-schatzsucher.de/forum/940-live-q-a-mit-kai-schober-und-rich-lambert/thread10.html#post3229 "The next beta-event is coming ... soon .And everyone who participated last time and also behaved well, will be invited again." osoby które miały dostęp do poprzedniego beta weekendu i nie nabroiły (NDA) - znowu zostaną zaproszone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Znalazłem coś interesującego. http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Prawie-jak-Blizzard-8-minutowy-cinematic-trailer-Elder-Scrolls-Online 231 złotych za grę + 54 złote abonament, ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Na elderscrollsonline.com standardowa edycja 299.99zł, imperialna edycja 329,99zł. Abonament 50zł / miesiąc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Cuż.... ..nie ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 czyli pay2win... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Śmiech na sali i tyle, sami sobie kopią grób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pwael Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Cashgrab - troche tak. Uspokajając nastroje, rasa imperial będzie do odblkowania w grze, zapewne jako achivement typu osiagnij level x, zrob wszystkie questy itp albo za $... Skille imperiali będą inne ale nie lepsze. Mount bedzie inny ale nie szybszy niz te dostępne w grze. Pierscionki podobno też będą dostępne w grze. Więc z jednej strony nie taki exclusive ten content, a dwa troche polecieli z opisem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Mount bedzie inny ale nie szybszy niz te dostępne w grze. trochę nie doczytałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Równie dobrze to może oznaczać zwiększoną szybkość w stosunku do poruszania się pieszo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 :D Pamiętając rumaki ze Skajrima nie przejmowałbym się w ogóle tym zacnymi stworzeniami, ani ewentualnymi korzyściami wynikającymi z ich posiadania xDTak czy owak skusiłem się na preorder cyfrowej imperialki, na szczęście nie trzeba było wyskakiwać z kwoty, którą żądają w oficjalnej dystrybucji, a jedynie ze 190paru złotych, w promocji GmG (z voucherem -25%) więc mam jeszcze na chleb i mineralkę :DNo nic, teraz tylko czekanie, długie i nieznośne xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 O to czekamy na relacje, by nie było faila pierwszego dnia działania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) O to czekamy na relacje, by nie było faila pierwszego dnia działania. Pierwszego może nie - zależy ile osób zakupi imperialkę, albo standard w sklepie ESO (w tym ostatnim wypadku też jest 5-dniowy wcześniejszy dostęp, ale za to cena wyższa niż imperialka od zewnętrznych dystrybutorów) - ale w okolicach 4 kwietnia pewnie będzie ciężko ;D Spodziewam się problemów i będę zaskoczony, jeśli się bez nich obędzie, no i nie wiadomo jak dopiszą europejscy gracze, dla których przeznaczony jest osobny megaserwer :] Edytowane 4 Lutego 2014 przez Tom Ha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 A brałeś udział w beta testach? Z tego co widziałem w filmikach jakoś ta gra ma dziwną mechanikę, ni to Skyrim ni to Morrowind. Klasy też jakieś dziwne, jak narazie poczekam co się wydarzy. A kolejną rzeczą, która mnie odstrasza to hmmm 60 GB na hdd, najwięcej jak narazie z wszystkich gier co grałem miała TERA bodajrze 30 gb no i L2 swego czasu też dużo wymagało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Do bety się nie dostałem, ale naoglądałem się sporo rosyjskich gejmplejów, a także (nie wiem) tajlandzkich chyba i francuskich xD i podobało mi się na tyle, by się zdecydować ;> Skajrim to nie będzie, choć dla wielu zapewne właśnie TES V stanowił głównym powód przystąpienia do TESO, natomiast reszta - klasy, rasy, skille, itd. maja być ponoć zgodne z lore, więc chyba większych rewolucji nie będzie, mam przynajmniej taką nadzieję W sumie gra będzie na trzy razy przynajmniej, po razie na pakt, co daje dostęp do pewnych unikalnych questów oraz samej historii, widzianej z innej perspektywy, a i tak będzie się można zapuszczać na wrogie terytoria, celem ukończenia dodatkowych questów, powyżej jakiegoś lvl - chyba 50-tego, o ile dobrze pamiętam ;> Naczytałem się też sporo opinii od tych, którzy pograli dłużej i nie spodziewali sie kolejnego Skajrima i wśród takich osób gra dostaje (póki co) bardziej pozytywne noty, natomiast reszta albo grała trzy kwadranse, albo chcieli Skajrima Online, albo chcieliby za darmo ;> Mogę zgodzić się z tym, że nie będzie to pogromca wszystkich MMO, ale na pewno nie będzie to kiepska gra, tego jestem pewien ;] Z czasem okaże się, czy się myliłem i jak bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Skyrim online to juz chyba nawet jest taki mod (przynajmniej kiedy mi coś takiego przeleciało przed oczyma), Ja np. nie jestem w stanie zapłacić co miecha 50 złotych za grę (Praca dorywcza - student). Dla mnie najodpowiednią opcją byłoby B2P, ale cóż poczekamy zobaczymy co się rozwinie. Klasy i rasy to standardowo Nord Wojownik z 2h sword/blunt albo 2 x 1h. w zależności jak będzie mechanika wyglądała. Cóż premiera coraz bliżej fajnie by było znaleść już jakieś podstawowe dane o umiejętnościach i jak będzie wyglądało to z kowalstwem oraz zaklinaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Na razie niewiele tego jest, raz, że beta szczęśliwcy musieli milczeć na temat tego, jak gra wygląda i działa ;> dwa, na stronie oficjalnej do teraz nie ma wyszczególnionych chociażby wszystkich skilli rasowych - chyba tylko Khajiitów precyzyjnie określili w tej kwestii ;>Ja prawie na pewno zacznę od Dunmera, a potem to zobaczę dopiero ;D Na szczęście będzie z kim grać, rodacy już dopisują ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardkorPL Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Oj u mnie osobiscie zawalili sobie tworcy cena gry i abonamentem. Po skyrimie bardzo ciekawilo mnie TESO, ale niestety nie stac mnie na abonament :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2014 Moze za miesiąc podadzą troche więcej danych na temat klas i ras. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4zyl Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Wyslana zostala masowa liczba zaproszen do weekendowych stress-beta testow. Udalo mi sie zalapac, wiec w koncu przetestuje gierke osobiscie, bo od liczby zroznicowanych opinii w necie ciezko wywnioskowac czy warto inwestowac w ten tytul. Co do ceny samej podstawki i miesiecznego abonamentu, to jestem w stanie to przelknac, o ile bedzie jakis end game. Mam obawy co do mikro sklepow, oby sie nie okazalo ze mimo abonamentu, trzeba bedzie doplacac do haraczu, bo sama rozgrywka bedzie p2w. Jezeli bedzie to tylko doplata za jakies kolorowe fatalaszki, nic nie znaczace zwierzaki, swiecacego miecza, to nie mam nic przeciwko. Nigdy mnie to nie jaralo i nie bede wydawal na to pieniedzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XarduneK Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2014 Jutro będą rozdawane klucze na curse, dzisiaj tylko dla posiadaczy premium (kosztuje ~15zł) - klik TESO Beta Key Giveaway Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...