Pwael Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Tez gram po stronie Daggerfall. Gra miala wyjatkowo gładki start, bez problemow z logowaniem/kolejkami. Pare zbugowanych questow. Dzisiaj polecial pierwszy banhammer na boterow/spammerow. PVP jest epickie. A dungeony delikatnie mowiac ladne :) Troche brakuje wyzwan, ale to ma nadejsc po osiagnieciu 50 lvla. Zapowiedzieli pierwszy content patch i jakby na nich nie patrzec, poki co wychodzą obronną reka w utrzymaniu abonamentu. Moze rozwine element PVP, wczoraj bralem udzial w rajdzie 20+ osob. Wygladalo to calkiem przyjemnie widziec grupe konnicy szarzujacej na zamek, wbijajaca sie w grupe przeciwnikow. Elementy oblezenia sa dobrze zaprojektowane. Pomimo walk gdzie na obszarze walki jest zamek + 60-80 osob na raz, nic nie tnie fpsy nie spadaja ponizej plynnosci. Nie walczy sie z duchami, co ciekawe kampanie PV dla europy dalej sa po stronie US a mimo wszystko nie czuc laga. Przejęty zamek trzeba w miare szybko naprawic zeby nie zostawic dziury dla przeciwnej frakcji. Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez Pwael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Kurde to widzę jednak powstała epicka gra mimo wszystko, a bawił się ktoś w wilkołaka/wampira? TESO padło? Slyszałem o kopiowaniu itemów. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Od 17 marca tego roku gra przechodzi na model buy2play, abonament można opłacać opcjonalnie ale nie będzie wymagany do dalszej gry. http://www.gram.pl/news/2015/01/21/the-elder-scrolls-online-bez-wymogu-oplacania-abonamentu-premiera-gry-na-konsolach-w-czerwcu.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 A teraz zastanawiam się czy nie zakupić tej gry, warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2015 Za te 50-60zł być może tak o ile lubisz mmorpg, bo z serią TES to ma niewiele wspólnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 MMO lubię a nawet bardzo, jak wygląda pvp w tej grze? Ciekawe czy raczej do kitu bo na to się głównie człowiek nastawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2015 Jest wydzielona mapka do tego trybu, open pvp podczas levelowania nie ma - http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Cyrodiil_%28Online%29 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 To może inaczej, jest co robić po wbiciu max lvl czy jak z neverwinter panel sterowania -> programy -> usuń ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 (edytowane) Edytowane 5 Lutego 2015 przez GeMtin1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2015 To może inaczej, jest co robić po wbiciu max lvl czy jak z neverwinter panel sterowania -> programy -> usuń ? :> Nie wiem nie grałem w neverwintera, ale standardowo jak w każdym mmo - trzepiesz dungeony + pvp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 może się skuszę na tego Eldera na konsole :P ale to wszystko zależy jak bardzo wciągnie mnie Dragon Ball Xenoverse :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2015 Jak ktoś szuka po dobrej cenie to tu jest za 59zł -> http://allegro.pl/the-elder-scrolls-online-cd-key-klucz-30-dni-teso-i5066354567.html Dodatkowo przez aplikację mobilną można uzyskać kod na 10zł zniżki, czyli wyjdzie niecałe 50zł za grę -> https://kupony.allegro.pl/mobile/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 (edytowane) Trochę czasu już mineło odkąd ktoś ostatnio pisał w tym temacie. Czas na małą aktualizację, gra się miodnie po przejściu na b2p (przynajmniej dla mnie). Nabyłem ostatnio swoją kopię, podeszłem trochę niechętnie. Wpierw nie za bardzo mnie przekonywało ale z czasem poznawania mechaniki wkręciłem się. Poszukuję kompanów/gildii do wspólnej gry, ktoś coś może polecić? (serwer EU - lvl 30 nightblade stamina) Edytowane 19 Kwietnia 2016 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matzer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dużo słyszałem o TESO, ale jakoś nigdy nie miałem okazji zagrać. Z tego co widzę to chyba warto, więc będę musiał zaopatrzyć się w tą gierkę. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...