Sylwek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Witam. Prosze powiedzcie co to może być.Mam celerona 400 128 ramu i rive 2 Od pewnego razu zaczeły od tak zacinac mi sie filmy, dzwięk wyprzedza dzwięk. Najdziwniejsze jest to że nawet robi to na filach na których chodził dobrze! Sformatowałem twardego, wgrałem 98 i te same stery co zawse i wszych robiłem jak zawsze i jak włączyłem film to znowu tak zaczoł robić czyli format nic nie pomógł, Sterowniki noewe terz wgrłem i nic. Pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 sprawdz tryb dma dla hdd i cd sprawdz z innmi kodekami ew przekofiguruj je Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 To nic nie daje :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoobi Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 to moze glupia odpowiedz, ale ogolnie to na takim sprzecie maja prawo sie filmy przycianc...ale jesli kiedys dzialaly a teraz nie, to moze jakis wirus??bo formar mogl go nie wywalic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puffy Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Polecam Divixy póki co na 98 chodzą wyśmienicie.Zmień Divix-a bo jak miałem jakąś już nie pamiętam wersje na XP to cieło i przyśpieszalo teraz jest ok 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 sprzet dobry kiedys podobnego mialem kompa i nie przycinaly sie woggole filmy poprostu zle dobrane moze kodeki zainstaluj sobie K-lite codec pack 2.1 FULL i bedzie dobrze . a co do wirusa to tez tak moze byc sciagnij najnowsza baze virow do nortona 2003 jesli masz ?? i przelec wszytskie dyski. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 to moze glupia odpowiedz, ale ogolnie to na takim sprzecie maja prawo sie filmy przycianc...ale jesli kiedys dzialaly a teraz nie, to moze jakis wirus??bo formar mogl go nie wywalic....stary filmy musz smigac jeszcze na 333 wiec to napewno nie wina sprzetu!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 to moze glupia odpowiedz, ale ogolnie to na takim sprzecie maja prawo sie filmy przycianc...ale jesli kiedys dzialaly a teraz nie, to moze jakis wirus??bo formar mogl go nie wywalic....stary filmy musz smigac jeszcze na 333 wiec to napewno nie wina sprzetu!!Zgadzam sie calkowice z PIP33 ja tez mialem kiedys celerona 600E 256 RAM i GeForca 2 na poczatku filmy smigaly mi elegancko ale po jakims czasie to samo zaczelo sie dziac co Sylwkowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 zainstaluj sobie K-lite codec pack 2.1 FULL i bedzie dobrze. Ani się waż tego robić!!! Żaden pack! Takie rzeczy są dobre ale do nowszych komputerów a i tak nie s a polacane przez osoby znające się na DivXach i innych Xvidach. Spróbuj odinstalować wszystkie kodeki video jakie masz w sytemie (Divx itd...) i zainstaluj filtr ffdshow. Jast to najmniej sprzętożerny spsób na odpalenie filmu. Sprawdź ustawienia w Biosie dotyczące AGP - może coś ci się pozmieniało. Użyj mniej zasobożernego playera np. Cinemaplayer lub crystalplayer. W ostateczności zawsze możesz odpalić film za pomocą MoviXa (znajdziesz go i wiele innych informacji na stronie www.divx.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 stary filmy musz smigac jeszcze na 333 wiec to napewno nie wina sprzetu!!Nie muszą :( - jeśli płyta główna byłaby na VIA 693A lub czymś starszym (nie Intelu) to mogą się przycinać nawet na 500 MHz. - No ale tu kiedyś chodziły, więc to raczej wina kodeków, sterowników do sprzętu etc. PS. A dzieje się tak z tymi filmami, które kiedyś chodziły poprawnie? czy z nowymi, które nigdy poprawnie u Ciebie nie chodziły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/ar...=20030308201450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...