killua Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Czy ktos moze gdzies widzial jakas sstronke gdzie porownoje sie 480 z 680 w szczegolnosci moze w trybie sli ? Wszedzie teraz tylko 580 sa i 680 , dziwi mnie ze serwisy typu purepc nie maja zestawien dynamicznych , przeciez kiedys zrobiono mase testow dla 480 w tych samych aplikacjach , powinna byc wiec mozliwosc uruchomienia zestawienia dla danej aplikacji z zaznaczeniem ktore karty nas interesuja w porownaniu . toc chyba nie takie trudne do zrobienia z punktu widzenia informatycznego ? zastanawiam sie czy sie przesiadac z 2x480 na 2x680 lub raczej 1x690 czy czekac na gk110 , jednak 4 tysie piechotą nie chodzą (dla osob ktore twierdza ze 480sli do wszystkiego wystarczy - wcale nie wystarczy ,chociazby dopakowany modami graficznymi fallout 3 New Vegas z dalekim wyswietalaniem w trybie 3D vision w 1650x900 (czy jakos tak) ma zaledwie 20 klatek w niektorych miejscach a to irytujace i generalnie w 3D vision lepsze graficznie gry ssą , a wg mnie efekt 3D vision wart jest mocy obliczeniowej (w przeciwiwnstwie do bajerow typu 64xAA itd) :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiki20 Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Tez jestem ciekaw takiego porównania bo nie wiem czy dokupic drugiego gtx480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2012 Pośrednio porównanie GTX480 z GTX580 i GTX580 z GTX680 można zrobić na Anandtech w sekcji benchmark . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 Porównanie jedynie pod kątem wydajności w grach? Osobiście czekałbym na HD7990 z ZerCore i HD3D w nowej odsłonie (już poprzednie było tańsze i bardziej kompatybilne od 3D Vision, a "2.0" zapowiadano wraz z GCN - zobaczymy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Patrz na wyniki 570tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...