mirri Opublikowano 16 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2003 Miałem kiedyś taki wpis do rejestru umożliwiający podkręcanie procka/pamięci karty z poziomu sterowników. Niestety miałem format i pliczek poszedł w ******. Nie mam co szukać bo nawet nie pamiętam jego nazwy. Jeżeli ktoś ma to prosze o kontakt :P, no chyba ze jest cos lepszego (program jakis or sth) to dawajcie tu :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 coolbits Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirri Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ooooo dziex :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ooooo dziex :D REGEDIT4[HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWARENVIDIA CorporationGlobalNVTweak]"coolbits"=dword:00000003z rozszerzeniem .reg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...