mikkepl Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Witam Posiadam laptopa Acer 5750G (Intel Core i5-2430M, GeForce GT 540M, 8GB DDR 3, 15,6 "). Ostatnio zauważyłem, że laptop się mocno nagrzewa do dość wysokich temperatur. Zastanawiam się nad kupnem podkładki chłodzącej pod niego. Czy ktoś może doradzić coś wydajnego by go schłodzić a przy tym nie przepłacić. Oczywiście wiem, że w pierwszej kolejności trzeba go wyczyścić z kurzu i tak oczywiście się stanie, ale lepszy efekt uzyskam z podkładką (tak mi się wydaję). Czytałem ostatnio o Zalman NC3000U lecz żadnej satysfakcjonującej odpowiedzi nie otrzymałem. Szukam czegoś wydajnego, a przy tym nie chciałbym przepłacić za coś co nie wiele mi pomoże. Ma ktoś propozycje, które pomogły by rozwiązać mój problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2012 Zalman NC3000U jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Masz może zdjęcie spodu laptopa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikkepl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Kupiłem tego Zalmana i jak na razie jestem zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...