mikkepl Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Witam Chciałbym kupić laptop w granicach 500 700zł. Laptop ma być przeznaczony dla mojej siostry, która tylko przegląda internet lub gra w gry przeglądarkowe. Innymi słowy żadnych zbędnych bajerów. Najbardziej zależało by mi na nie awaryjności i na tym, żeby udźwignął Windows 7. Możecie mi coś polecić co jest wartego uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 W sensie używanego? Jaki rozmiar matrycy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikkepl Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Nowego raczej nie dostanę, rozmiar gdzieś koło 15 cali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 W tym przedziale cenowym nie dostaniesz super maszyny z 2 rdzeniami itd... ( są "okazje" ale to sa czesto chodzące trupy ) Jesli 15-tka ( do tego mówisz że mało awaryjna --- czyli wszytko produkowane do 2006 roku ( PBfree) ) brałbym np Amilo V8010 .. 2 GB ddr2 ramu wsadzisz dysk na sata czytnik SD grafa I915 z TVout.. . Obsługa FSB400 i 533 czyli all petaki M.Firewire.wifi G.Pcmcia.4 usb.Nagrywarka DVD. Miałem ostatnio 2 takie sztuki które używane były w firmie jako przenośne... Zryte mocno... jedyne co sie zepsuło po 7 latach : Baterie biosu dlatego nie startowały... Jedna sztuke wziełem dla siebie wstawiłem 120GB twardego dokupiłem ramu i śmiga jak głupi ( winxp ) 2 sztuka pracuje u kumpla jako własnie komputer dla 11 latki... i spisuje się dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikkepl Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Temat już nieaktualny, można usunąć. Mój wybór padł na Asus F3SG. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...