Ramir Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Panowie. Nabyłem niedawno HD6770. No i niby wszystko fajenie ale obraz nie jest zawsze poprawnie wyświetlany. Dwa screeny w załączeniu. O ile w przypadku Bulletstorm problem jest prawie ciągły to w Crysis2 dotyczy tylko przeźroczystości (na screenie słabo to widać ale jest to brzeg wody, na jej powierzchni jest to co w załączeniu, podobne "efekty" są przy szybach). Problemy wystąpiły jeszcze w UT3, ale nie udało mi się ich uchwycić - mignięcia górnej połowy ekranu, sprawdziłem jeszcze Crysis 1 i Half-Life 2 bez zastrzeżeń. Sterowniki najnowsze, karta się nie przegrzewa, nie mam pomysłu co może być przyczyną? Proszę o pomoc i sugestie. Reszta zestawu: i3 2120, Asus P8H61, 4GB RAM (właściwie to 3GB, bo jestem na XP), OCZ 500W, buda zgrubsza wentylowana. bulletstorm (Custom).bmp crysis2 (Custom).bmp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamfrej Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2012 Próbowałeś wgrać starsze sterowniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...