Tomekkkkkkkk Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czesc. Kto sie orientuje gdzie dostane wyprowadzenie portow USB do starej plyty glownej. Plyta jest w standardzie AT/ATX ale niestety w obudowie AT i takich wyprowadzen nie ma wlutowanych na plytce, ale USB obsluguje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jeżeli płyta obsługuje a nie ma portów to powinny być wyprowadzenia do portów na sledziu i ich opis powinien być w instrukcji do płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Takiego śledzia z portami można spokojnie dostać- musisz tylko sprawdzić w instrukcji płyty jak masz wyprowadzone to usb (ja musiałem pozamieniać złączki). Ja dostałem takiego śledzia z nowej płyty asusa i działa z moją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Takiego śledzia z portami można spokojnie dostać- musisz tylko sprawdzić w instrukcji płyty jak masz wyprowadzone to usb (ja musiałem pozamieniać złączki). Ja dostałem takiego śledzia z nowej płyty asusa i działa z moją.Kazdy pasuje, tylko czasami trzeba pozamieniac kabelki miejscami we wtyczce,, tak, zeby pasilo do tej w MOBO. :roll: :) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no a kurat mi nie pasowała złączka - bo miała kilka "ślepych" dziurek i musiał bym ciąć piny na mobo, żeby podeszła - więc wolałem ją wymienić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no a kurat mi nie pasowała złączka - bo miała kilka "ślepych" dziurek i musiał bym ciąć piny na mobo, żeby podeszła - więc wolałem ją wymienić.Ja tak samo. Wymienilem na dwie zlaczki od kabla Audio do CD-ROMa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A tak poza tym co na tym śledziu jest - jakieś filtry? można usb podłączyć "na krótko" do płyty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekkkkkkkk Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Dobra dzięki za wszystko. Nie pozostaje mi nic innego jak zamówić i ew. przerabiać później. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...