DarkMind Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Witam, powoli przymierzam się do zmiany kompa na coś nowszego, ale rónież obudowy, a stary komp pójdzie do pracy biurowej, gdzie taka buda nie jest potrzebna. szukam więc jakiejś spokojnej, zwyczajnej, nie przebajerzonej (bez okna i ledów na wiatrakach, nie musi być też taka wielka) budy która zmieściłaby Thermalright Ultra 120 extreme, podejrzewam, że nie w każdej się zmieści? i reszte tego co mam w sygnaturce, poza dyskami, dysk docelowo będzie jeden. Antec 1200 pójdzie na sprzedaż :) dzięki z góry za ewentualną pomoc :) Edytowane 14 Maja 2012 przez DarkMind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Fractal Define R3 (ver. USB3), Bitfenix Shinobi <- dobre, wyciszane budy o minimalistycznym dizajnie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkMind Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Fractal ok, a coś tańszego? nie napisałem o tym w poście, ale jako, że docelowo sprzęt będzie w biurze, to obudowa jaka mnie interesuje, niech będzie raczej budżetowa (~200zł?), byle zmieściła chłodzenie. później dla siebie już, będę wybierał coś lepszego, ale to po pozbyciu się Antec'a Edytowane 14 Maja 2012 przez DarkMind Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...