maniakkompów Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Witam mam pytanie mój laptop po instalacji windowsa xp przez jakis czas działał normalnie po kilku dniach pojawił się problem z wyłączaniem się kompa a gdy uruchomiłem go ponownie nic się nie działo jedynie włącza się pamięć ROM o ile się nie myle sprawdza wszystkie pod zespoły a następnie pojawia się czarny ekran z _ i nic więcej się nie dzieje proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Musisz uzyć Ręcznego Impulsatora Kinetycznego, to załatwi sprawę. ....albo podać jakieś nic nie znaczące detale, typu: co to za laptop, jego konfigurację, co już sprawdziłeś, itd. Może być uszkodzony dysk, pamięć, płyta główna(ogólniej mówiąc). Niestety, szklaną kulę oddałem do konserwacji, cyganka sie zepsuła a z fusów wróżyć nie umiem... Edytowane 14 Maja 2012 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniakkompów Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 dzięki za propozycję ale okazało się że po prostu padła pamięć RAM przynajmniej tak powiedział gość z serwisu wymienił RAM i wszystko gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...