Adamus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 witam wiem ze ten temat byl zapewne poruszany ale nie moge nic znalezc .chodzi mi o to czy czy t-bredy maja odczyt temp z jadra a nie z diody w jakis tam sposob ,mam to co w opisie i ta plyta strasznie mi przeklamuje temp w stresie teraz mam 25 st przy voolcano 7+ low (co jest nie mozliwe) pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 z t-bredow czytay ejst z jadra .. a taka temperatura to chyba jak meiszkasz na syberii :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no dobra z jadra ale chodzi mi o to czy procek podaje temp przez czujnik czy ma tam jakis swoj sposob Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 oto cytat "Procesor: AMD Athlon XP 1700+ (JIUHB 0310wpmw) 1.5V – odczyt z diody w procesorze" to znaczy sie ta temp co widze w programie easy tune 4 (dostarczony z gigabytem) to jest z rdzenia czy z tej malej didy co jest pod prockiem bo juz nie kumam wescie mi to wytlumaczcie pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...