bonco Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 Witam mam następujący problem : zakupiłem obudowę SilentiumPC Brutus 410 i mam problem ze speakerem oraz z podłączeniem HD led . Obudowa ta ma nie rozdzielone piny od HD led , nie ma tam też zadnych +/- załączam obrazek z manuala płyty głównej - podłączenie tego złączonego pinu HD led do hdled+ i hdled- nic nie daje. Dziwnie zachował się też speaker na początku za kazdym razem wydawał pojedynczy dzwięk przy uruchamianiu PC a teraz przestał, może winą jest aktualizacja biosu ? Kiedy wchodze do biosu wydaje on pojedynczy dzwięk . zdjęcie z manuala płyty głównej Asrock p67 Pro3 B3 : http://desmond.imageshack.us/Himg217/scaled.php?server=217&filename=20120517125139.jpg&res=landing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 nie ma tam też zadnych +/- załączam obrazek z manuala płyty głównej - podłączenie tego złączonego pinu HD led do hdled+ i hdled- nic nie daje.Odwróć wtyczkę. Jeśli głośniczek piszczy, z głośnikiem i obudową wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...