kfkuba Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 (edytowane) Witam !! Mam ogromny problem, gdyż na studiach mam zajęcia z grafiki komputerowej, ale z powodu choroby nie było mnie na 2 ostatnich ćwiczeniach z tego przedmiotu i przyszedłem na nie w poniedziałek i okazało się że jakiś projekt mamy przygotować w blenderze na następny tydzień, czyli najbliższy poniedziałek. Męczę się z tym cały tydzień ale nie potrafię tego ogarnąć i jest to bardzo irytujące zwłaszcza że dzisiaj jest już sobota. Chciałem zapytać czy ktoś kto się na tym zna mógłby mi wykonać taki obiekt jak na obrazku, bardzo, bardzo proszę. Edytowane 19 Maja 2012 przez kfkuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2012 Wystarczy, że poszukasz tutków na temat brył obrotowych - robisz walec, zaznaczasz podstawę, przesuwasz w górę/dół i zmieniasz średnicę. Do tego warto skorzystać z edge split, żeby cieniowanie wyglądało w miarę przyzwoicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2012 (edytowane) Regulamin forum znasz ? , resztę znajdziesz na Google. Edytowane 20 Maja 2012 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...