[yarazz] Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zaciekawila mnie ta strona - oferuje alias no-ip.org. Zauwazylem ze wiekszosc hubow na dc ma wlasnie adres xxx.no-ip.com/org. Chce postawic sobie serwer na windowsie i zaloze tam alias wiec bedzie np. ftp://yarazz.no-ip.org - i tu moje [pytanie. ta strona istnieje chyba wlasnie po to aby ukrywac prawdziwy adres, tak? Wiec jak ktos bedzie chcial sprawdzic ip mojego ftpa np. na ripe.net/whois to nie dowie sie nic ciekawego ? Dobrze kombinuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mnie sie wydaje, ze ta srona pomagal ludzia, ktorzy maja zmienne ip, aby mogli stawiac serwer ftp czy cus innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Dokładnie służy to tylko do tego aby można była postawić sobie server na zmiennym IP. Dodatkowo do działąnia potrzebny jest niewielki program znajdujący się na stronie który aktualizuje adres IP. Adresu tym nie da sie ukryć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Dokładnie służy to tylko do tego aby można była postawić sobie server na zmiennym IP. Dodatkowo do działąnia potrzebny jest niewielki program znajdujący się na stronie który aktualizuje adres IP. Adresu tym nie da sie ukryć. teraz nie potrzeba programu..... poprsotu rejestrujesz swoj ip.... podajesz adres jakis np: xxx.no-ip.com i masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jesli masz zmienne ip to potrzeba klienta ktory co jakis czas je sprawdza i aktualizuje dnsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...