radektadek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 jak to podłączyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 Zestawy komputerowe na Maj 2012 - Poradnik zakupowy | PurePC.pl Polecamy zakup sprzętu komputerowego w sklepie internetowym Morele.net. Każdy użytkownik PurePC.pl do zamówienia powyżej 1500 zł otrzyma usługę złożenia zestawu komputerowego za 1 zł oraz wysyłkę gratis lub pendrive oraz wysyłkę gratis. Aby skorzystać z promocji należy: Umieścić w koszyku produkty wraz z usługą montażu i w polu „Wpisz kod promocyjny” wpisać: W3FHN58JFW. Koszty wysyłki oraz cena montażu zostaną zmienione automatycznie. Umieścić w koszyku produkty oraz pendrive i użyć kodu: LP4VT3IVI0 Sam się za to nie bierz w żadnym wypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaiiPantsu Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 To raczej nie ten dział, na taki temat. jak to podłączyć ? Kablem, najlepiej od żelazka. A tak na serio jeżeli nie robisz sobie jaj i jesteś, aż w takim stopniu źielony to zamów soebie w sklepie złożenie wybranych podzespołów w całość ew. poproś kogoś żeby Ci to złożył. Wątpie ażeby w sieci były takie trywialne poradniki "jak wpiąć wtyczkę w gnizdo"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radektadek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2012 za późno już mam w domu i nie wiem jak podłączyć podłączyłem tak, że się tylko na chwilę wiatraczki od procka i zasilacza kręcą tak z 5sekund i koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alco81 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 a pastę na procesor dał... pewnie termicznie wybija :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 To może zacznijmy od tego, żebyś wstawił zdjęcie całego zestawu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radektadek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Dobra, przestudiowałem instrukcję i uruchomiłem. Muszę tylko jeszcze pójść tą całą pastę na procesor kupić bo mi w BIOS pokazuje, że mam 90 stopni CPU i 36 stopni płyta główna. Tylko, że nie czuć tego ciepła, BIOS zawsze dobrze pokazuje ? Instalować system bez tej pasty na procka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alco81 Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 zgroza... jak poczujesz to ciepło, to będziesz już stał w kolejce po nowy procesor :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Instalować system bez tej pasty na procka ? Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radektadek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Ale to od czego taka temperatura sie robi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Od procka o_O Powyżej pewnej temperatury ze względów bezpieczeństwa komputer się wyłącza. Kup pastę/daj tę co dostałeś z prockiem, odpowiednio nałóż, załóż radiator i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radektadek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 To w farenheitach było :) Everest pokazuje coś koło 30 stopci celcjusza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 (edytowane) Jak rozumiem zakładałeś chłodzenie tzw. "BOXowe", a więc była już na nim pasta termoprzewodząca. Edytowane 22 Maja 2012 przez Prolog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...