poltergejst Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Witam mam taki problem Nvidia wydała nowe sterowniki do kart tj 301.42 oki. Zainstalowałem wszystko jak najlepiej odpalam np Starcraft 2, lub Company of Heros albo inna grę wszystko tak wolno chodzi jak bym miał kartę tak słaba ze hej gry strasznie woooolno chodzą. Na sterownikach 296.10 nie mam takiego problemu wszystko hula na max detalach bez zacinki aż miło. I teraz się chce zapytać czy to wina sterowników czy coś nie gra w ustawieniach. Proszę o POMOC grrr bo ja nie wiem czym to jest powodowane grrrrr. Mój sprzet to procesor Qad 2,5 8 GB RAm gtx 580 Matrix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Wróć do poprzednich sterowników i poczekaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergejst Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Tak zrobiłem, to znaczy z tego wynika ze nvidia spartoliła stery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Nic nowego, bo jeśli coś pójdzie źle to będą to sterowniki na 99%. Mogli Cię nie ująć, a mogli je zoptymalizować pod GTX600 do tego stopnia, że nie działają z 500 itd Sprawdzisz sobie następne :P W każdym razie nie dziw się takim sytuacjom, bo cyrki jakie można mieć z driverami często nie mieszczą się w najtęższych umysłach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poltergejst Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Kurcze to ich powieszę heheh :) zrypcyc tak stery i jak piszesz na pewno pod 600 są zoptymalizowane to niech nie pisz ze podchodzą pod 500 popaprańce to na tym kończymy dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...