Arek460 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Logi: Otl.txt Wklejka #758894 – Wklej.org Extras.txt Wklejka #758897 – Wklej.org Combofix.txt Wklejka #758904 – Wklej.org Witam wszystkich. Od pewnego czasu mam problem z moim komputerem a mianowicie działa bardzo powoli, wiesza się, trzeba długo czekać aż coś się załaduje. Próbowałem przeinstalować system ale to nie pomogło i jest coraz gorzej - teraz komputer zawiesza się na moment po czym zaczyna działać ale odłącza mi urządzenia usb (nie działa klawiatura), dopiero po pewnym momencie się włącza. Wyskakuje mi jakiś błąd microsoft visual c++, Czy ten komputer można jeszcze jakoś naprawić czy mam go wyrzucić bo nie mam już do niego siły i nerwów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek460 Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Potrzebna mi jest pomoc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Nie pisz post pod postem. Nie mowiac juz o tym samym watku na paru forach! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...