samzi Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) Witam od niedawna mam win 7 i na "C" gdzie jest windows jest 30gb a na "D" 80gb na lapku nie mam żadnych gier zainstalowanych tylko jakies podręczne programy przeglądarka gg itp i wszystko było instalowane na "D" I teraz co mnie dziwi i wkurza cały czas wyskakuje mi komunikat że "C" jest pełne z 30gb zrobiło się tylko 12mb wolnego miejsca dlaczego ? jak to zmniejszyć ? przez to net mi niekiedy nie działa bo nie ma miejsca dlaczego to się samo zapełnia ?? Edytowane 24 Maja 2012 przez samzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zrób to: Usuwamy zbędne pliki po aktualizacjach systemu Windows 7 30GB na dysku systemowym w przypadku Windowsa 7 to mało. Przenieś pulpit, dokumenty, pobierane itd. na dysk na którym masz 80GB (wchodzisz do odpowiedniego folderu -> właściwości -> lokalizacja -> przenieś). Poza tym google nie gryzą: oczyszczanie dysku windows 7 - Szukaj w Google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sula Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Kiedyś jeszcze za czasów Windows 98 miałem takiego wirusa co mi dysk zapełniał jakimiś śmieciowymi random danymi. Przeskanuj anty-wirem - jeżeli rady KoVol nie pomogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 (edytowane) Może to są punkty przywracania (przywracanie systemu)? Potrafią się rozrosnąć do niebotycznego rozmiaru kilkunastu gigabajtów, toteż zżerają niemało miejsca ;). Edytowane 27 Maja 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Do tego hibernacja zajmuje ilość miejsca równą objętości RAM. 30GB na dysku systemowym w przypadku Windowsa 7 to mało.Świeżo zainstalowana Siódemka x64 waży niecałe 10GB... 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...