Skocz do zawartości
Sysak

Because We May (Duże obniżki cen gier w sklepach online)

Rekomendowane odpowiedzi

We believe that developers should have the freedom to price their games how they like, without interference from the online stores that sell the games. Why? Because it allows us to promote our games more freely, as we are doing here! We rely on the ability to promote our games for our livelihood and control over pricing is an important tool for this purpose.

For the last week of May (May 24 through June 1) our games will be deeply discounted to celebrate online stores that give us control over pricing: The App Store, Google Play, Steam, Desura, IndieVania, and a few others.

For a list of participating games in each store, choose one of the following:

Direct from Developer

iOS App Store

Mac App Store

Google Play

Steam

Other Stores

Nie wiem jak tam na inne platformy, ale na ios, promocje są w miarę wpyte. Tytuły po 5$ idą za 2$, te za 2-3$ idą za 99c, sporo jest za free, także polecam. :)

Akcja kończy się pierwszego czerwca.

BECAUSE WE MAY - LINK

Edytowane przez Sysak
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mniej więcej przejrzałem - MUST BUY:

-Defender Quest za 2.99$(przeszedłem kiedyś pirata i potem kupiłem za 6.99$ i nie żałuję, długie demo dostępne tutaj: Play Defender's Quest (lengthy!) Demo, a free online game on Kongregate

- Braid 2.99

- Cthulu Saves the World (w stylu Final Fantasy, kupiłem kiedyś i przeszedłem, czekają na mnie dodatkowe poziomy trudności) 1.49$ (+ do tego otrzymujęmy Breath of Death VII - ten sam gameplay na 4 h, ale widać że autor dopiero uczył się pisać gry)

Może:

- Scoregasm za 2.99$ - shooter z gatunku bullet hell

- Monster RPG 2 wygląda jakby wyszło RPG Makera [biednie], ale opinie są pozytywne, a cena tylko 0.99 moze się skuszę

- 'Avadon: The Black Fortress' wygląda ciekawie, waham się czy wydać 5$...

- spojrzałem jeszcze na Telepath RPG i Frayed Knights ale ceny rzędu 11 $ to za dużo jak na moją kieszeń

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi