MaciekCi Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Witam, W związku z ostatnimi przykrymi sprawami samochodowymi jestem w pełni zdecydowany kupić kamerę do samochodu, tak aby rejestrowała drogę. Zdaje się, że w temacie "codzienność za kierownicą" była polecana kamera, jednak chciałbym poświęcić wątek na tego typu rozwiązania. Nie za bardzo odpowiada mi Tego typu rozwiazanie gdyż : -konieczne jest dociąganie zasilania z zapalniczki -jednak to jest duże (wraz z uchwytem) -niepotrzebny wyświetlacz LCD Zależy mi, aby kamera : -była w skali mini/mikro, -była opcja formatowania karty (gdy skończę jazdę i wiem, że nic się nie zdarzyło - kasuję w samochodzie bez potrzeby zabierania karty do domu) - proste podłączenie do "kostki" z zasilaniem. - jakość była na tyle dobra, aby odczytać rejestracje Zna ktoś jakieś sprawdzone rozwiązania ? EDIT : Coś takiego na lusterko ? Edytowane 25 Maja 2012 przez MaciekCi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 W dziale "motoryzacja" masz temat o kamerach, nawet jest test jednej.... @ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Dokładnie tu: Kamera do auta - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Hah, ale fail, już poprawiam. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...