SavlerPL Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Witam jest to mój 1 post tutaj więc nie bijcie >.< Ok, mam problem ponieważ od kiedy posiadam komputer ( 02.2012 ) nie miałem z nim problemów, aż zaczęło się mam czasami error i cały różowy ekran i muszę resetować komputer lub ostatnio wyszły nowe sterowniki do GeForce GTX 560 wszystko ładnie pięknie ten error nie wyskakuje ale mam inny błąd. Kiedy jestem na pulpicie to słyszę reklamy, tak reklamy ( takie jak są przed włączeniem filmiku na YouTube ) i nie wiem o co chodzi jak wszystko co nie potrzebne mam wyłączone i kiedy ta reklama się odpala wyskakuje, że znaleziono wirusa, wiecie może o co chodzi? Mam 15 lat więc nie wiem o co z tym chodzi, dopiero uczę się o tym. Mój koputer to: Procek : Intel Core i5-2500 3,3ghz Ram : 4x4Gb ram DDR3 Karta graficzna : GeForce GTX 560 System operacyjny : Windows 7 Ultimate x64 Proszę pomóżcie bo przez to nie mogę wejść nawet w przeglądarkę ;< ( piszę to na telefonie ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...