Carat Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Witam chcialem przedstawic malego moda którego zrobiłem. Mianowicie 2 niebieskie diody wsadziłem do aluminiowych tulejek umieściłem je na stojaczkach, przerobiłem zasilanie na USB, przykleiłem do matrycy i oto efekt :) Czekam na wasze opinie :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 WOW super. Aleee zaajeebiisty mod... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Nie bardzo rozumiem co to ma przedstawiac i po co te ledy? Moim zdaniem nie wygląda to za specjalnie, podkreślam MOIM ZDANIEM! Lepiej by było gdybyś wymienił ledy od hdd, power itp. na niebieskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 toś to szok! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Oglądjając te zdjęcia nasunęło mi się jedno następujące pytanie. Czy te diody mają jakieś konkretne zadanie, czy mają oświetlać jakieś precyzyjnie wybrane punkty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Oglądjając te zdjęcia nasunęło mi się jedno następujące pytanie. Czy te diody mają jakieś konkretne zadanie, czy mają oświetlać jakieś precyzyjnie wybrane punkty ? To samo pytanie nasuwało się mi! :) W jakim konkretnym celu one tam są? Czy ma to wyglądać jakoś extra? Dla mnie nie wygląda to za specjalnie, ale jak to jest Twój pierwszy mod to gratuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 zaczynam się zastanawiac czzy można to nazwać modem ?? stary... usuń ten topic....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Napewno sam to zrobiłeś?? To wygląda mi jak LaserLedy, mam takie i są chyba identyczne. A tak wogóle to chyba nasz Carat gdzieś zaginoł :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Witam, wlasnie o to chodzi ze diody robilem sam, bo po co kupowac za np. 40zl laserled jesli za pomoca tulejki i tokarki jestem w stanie zrobic to samodzielnie, a fotki zamiescilem po to bo nie widze tu narazie aby ktos rozpoczal cos robic z obudowa z laptopa, to o wiele trudniejsze niz obudowa zwykla ktore rowniez robilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Dlaczego trudniej? Diody wymienić żaden problem, jak tylko dorwe cyfraka to zapodam jakieś foty. W Laptaku nie da sie za dużo modować bo nie ma tak ciekawego wnętrza jak zwykły komp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 możesz pstryknąc fotkę w dzień ze zbliżeniem na te tulejki :?: jak na początek to jest spox... czekam na konkretniejszą kontynuację :wink: pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 CO to ma kurde byc? Gotowce kupil, nakleil na laptopa i sie jara, ze ma moda. :lol: :lol: Moze pomaluj laptopa to wtedy moze bedziesz mial jakakolwiek satysfakcje. Same diody chocby nawet firmowe to nie zaden MOD! :lol: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 SpiderMAN przeczytaj moj post wyzej jest napisane ze to nie kupne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 SpiderMAN przeczytaj moj post wyzej jest napisane ze to nie kupne. a możesz zarzucić te foty, o które prosze dwa posty wyżej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 SpiderMAN przeczytaj moj post wyzej jest napisane ze to nie kupne.To i tak nie ma znaczenia. IMO ten niby mod to nie mod. Niby co te ledy beda oswietlaly jak otworzysz laptopa? SUFIT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Jak się domyślam drogi kolego SPIDER, mają one za zadanie oświetlanie klawy po otwarciu 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jak się domyślam drogi kolego SPIDER, mają one za zadanie oświetlanie klawy po otwarciu 8):lol: :lol: :lol: dobre, chyba klawiature kompa, ktory jest obok :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 CO sie smiejecie ?? Lepiej na poczatek zrobic cos takiego niz NIC !! Co prawda notebook stracil troche na mobilnosci ....POkaz fotki i powiedz jak zrobiles te ledy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Wypasiny modzik wygląd poprostu miodzio, szkoda że mnie stary ty zastrzejił za taki motyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgadzam się ze Spiderem. Toż to nie jest mod :D:D Przykleić dwie diodki :D:D Jakby je ukryć przynajmniej, albo coś ... Ale to jest bez sensu(moim zdaniem). wojto19a <-- w laptopie nie ma co modować?? że niby wnętrze jest mniej ciekawe?? a wyobraź sobię obudowę do laptopa z plexi z podświetleniem elementów w środku :D:D Albo podświetlane od dołu klawisze :D:D Gdyby laptopki nie były takie drogie, to można by było śakiś kupić na moda :D:D, ale zaczynają się używane chyba od 500-600 zeta(jakieś 386), a za tyle to ja mogę mieć Chiefteca BiG Tower :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgadzam się ze Spiderem. Toż to nie jest mod :D:D Przykleić dwie diodki :D:D Jakby je ukryć przynajmniej, albo coś ... Ale to jest bez sensu(moim zdaniem). wojto19a <-- w laptopie nie ma co modować?? że niby wnętrze jest mniej ciekawe?? a wyobraź sobię obudowę do laptopa z plexi z podświetleniem elementów w środku :D:D Albo podświetlane od dołu klawisze :D:D Gdyby laptopki nie były takie drogie, to można by było śakiś kupić na moda :D:D, ale zaczynają się używane chyba od 500-600 zeta(jakieś 386), a za tyle to ja mogę mieć Chiefteca BiG Tower :D:D Wbrew pozorom mozna nieco laptopa zmodowac: pomalowac obudowe na ciekawy kolor, a jesli mamy odpowiednia ilosc kasy to mozna zrobic jakies iluminatory malutkie w obudowie w okolicach klawiatury i podswietlic, mozna takze podswietlic ledami klawiature od spodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgadzam się ze Spiderem... BiG Tower :D:DWbrew pozorom ... spodu...Tylko musisz mieć: 1) Odwagę(da się załtwić :D:D) 2) $$$$$$$(z tym już gorzej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgadzam się ze Spiderem... BiG Tower :D:DWbrew pozorom ... spodu...Tylko musisz mieć: 1) Odwagę(da się załtwić :D:D) 2) $$$$$$$(z tym już gorzej) hehe No wlasnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ehhh noooo IMO to nie jest mod ...... raczej na tych fotkach widze reklame Toshiby :? :| ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a ja powiem ze fajnie fotki wyszly choc pewnie zaduzo pracy w to niewlozyles ;) - ale fajnie nawet to wyglada sa jasne ;) - btw mozna uznac ze jest pionierem - niejezdzic po nim - wazne ze cos zrobil - imho pol MOD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...