pavełek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czy mógłby mi ktoś przesłać na mail zawartość dyskietki startowej win XP lub 2000???? bardzo mi potrzebna :twisted: r_pawel@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 O dyskietce startowej do Win 2000 i XP jeszcze nie słyszałem. Są za to dyskietki z instalatorem ( 4 dyskietki do 2000 i 6 do XP) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czy mógłby mi ktoś przesłać na mail zawartość dyskietki startowej win XP lub 2000???? bardzo mi potrzebna :twisted: r_pawel@interia.pl jedna [pierwsza] dyskietka nic nie zdzialasz, juz lepiej popros o obraz dyskietki od windowsa 98 czyzbys chcial sobie xp zainstalowac a nie wiesz jak zrobic to bez dyskietki startowej :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Koniec prolemu :twisted: potrzebowałem dyskietki z której puszcze instalatora 2000 :twisted: jak wiadomo z 98SE i Me nie puszcze bo DOS :wink: a płyte instlacyjna nie chce bootować :cry: nie wiem czemu :P ale załatwiłem sobie 4 dykietki instalatora i jest spox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Koniec prolemu :twisted: potrzebowałem dyskietki z której puszcze instalatora 2000 :twisted: jak wiadomo z 98SE i Me nie puszcze bo DOS :wink: a płyte instlacyjna nie chce bootować :cry: nie wiem czemu :P ale załatwiłem sobie 4 dykietki instalatora i jest spox :)z wlasniego doswiadczenia wiem iz zarowno instalacje 2000 jak i xp mozna zapuscic spod DOS'a :P mimo wszystko jestes mojim guru :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Koniec prolemu :twisted: potrzebowałem dyskietki z której puszcze instalatora 2000 :twisted: jak wiadomo z 98SE i Me nie puszcze bo DOS :wink: a płyte instlacyjna nie chce bootować :cry: nie wiem czemu :P ale załatwiłem sobie 4 dykietki instalatora i jest spox :) Hmmmm. z dosa nie da sie odpalić instalatora, a to ciekawe. A tak w ogóle to próbowałeś. Mała podpowiedz na przyszłość i386winnt.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 www.bootdisk.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a tak przy okazji to można by przypomnieć o smartdrv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...