Skocz do zawartości
pavełek

Dyskietka startowa!!!!!!!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Czy mógłby mi ktoś przesłać na mail zawartość dyskietki startowej win XP lub 2000???? bardzo mi potrzebna :twisted:   

r_pawel@interia.pl

jedna [pierwsza] dyskietka nic nie zdzialasz, juz lepiej popros o obraz dyskietki od windowsa 98

czyzbys chcial sobie xp zainstalowac a nie wiesz jak zrobic to bez dyskietki startowej :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec prolemu :twisted: potrzebowałem dyskietki z której puszcze instalatora 2000 :twisted: jak wiadomo z 98SE i Me nie puszcze bo DOS :wink: a płyte instlacyjna nie chce bootować :cry: nie wiem czemu :P ale załatwiłem sobie 4 dykietki instalatora i jest spox :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec prolemu :twisted:  potrzebowałem dyskietki  z której puszcze instalatora 2000 :twisted:  jak wiadomo z 98SE i Me nie puszcze bo DOS :wink:  a płyte instlacyjna nie chce bootować :cry:  nie wiem czemu :P  ale załatwiłem sobie 4 dykietki instalatora i jest spox :)

z wlasniego doswiadczenia wiem iz zarowno instalacje 2000 jak i xp mozna zapuscic spod DOS'a :P

mimo wszystko jestes mojim guru :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec prolemu :twisted:  potrzebowałem dyskietki  z której puszcze instalatora 2000 :twisted:  jak wiadomo z 98SE i Me nie puszcze bo DOS :wink:  a płyte instlacyjna nie chce bootować :cry:  nie wiem czemu :P  ale załatwiłem sobie 4 dykietki instalatora i jest spox :)

Hmmmm. z dosa nie da sie odpalić instalatora, a to ciekawe. A tak w ogóle to próbowałeś. Mała podpowiedz na przyszłość i386winnt.exe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi