monz2 Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Witam Mam ostatnio problem z myszą, wyłącze sie na chwilkę po czym wraca Słychać tylko windowsowy dźwięk, i na chwilkę sie zacina obraz Mysz to Trust GXT 145, system Win7 Ultimate Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Prawdopodobnie uszkodzony kabel USB . Ew. uszkodzenie portu / kontrolera USB . Sprawdź mysz na innych portach lub jak możesz to na innym kompie . Ile czasu masz tą mysz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Miałem w swoim czasie analogiczny problem z badziewną klawiaturą Tracera za 20 zł KTM 11572. Występował na wszystkich portach USB i był winą tejże klawiatury. Przy szybszym pisaniu przestawała działać na około 5 sekund, po czym wracała. Tak że w tym przypadku obstawiałbym, że to wina samej myszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monz2 Opublikowano 30 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2012 Port/Kontroler napewno nie, inne rzeczy działają Myslalem że jakiś konflikt, ale najwyraźniej mysza Mam ją długo i w pewnym momencie zaczęła siadać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...