Kwazor Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Mam ster do karty com i potrzebuje ręcznie wyedytować sterownik... niestety jedyne co jest w sieci to sterownik od producenta w postaci pliku WDM... Jest to możliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2012 Winrarem czy innym archiwizerem próbowałeś rozumiem? Możesz podlinkować przykładowy plik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Plik jest .exe wiec lipa ... ale podejrzałem go i widze podobienstwo do plików z XP-ka ( pojedynczych ) Welcome to Prolific driverinstaler V1.6.0 wiadomo jest to zip ale tylko dla paczki danych.... w srodku jest .exe i ten mnie interesi ( niestety w Temp nie ma folderu po uruchomieniu pliku :/ ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Strona linkowana wyżej chyba nie działa prawidłowo. Spróbuje wieczorem a jeśli będzie problem to zalinkuj coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Ta strona prolifica czesto pada ... Tu masz .exe : tego otworze winrarem ale tam tylko .cab itd : Datecs-Polska: Sterownik dla Windows Pl-2303 driver instaler ... Tu masz WDM-a: Prolific Drivers | Plugable version v1.6.1; Build date: 2012-05-03 ZIP.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...