MaKaR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no wlasnie da sie jeszcze gdzieś je dostac bo z tego cow iem to te nowe na elixirach sa takie sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 dokładniej chodzi mi po te 256 mb pc 333 oczywiście na m-tec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 tak patrz na allegro ,ale niestety nie dostaniesz juz tych seri 24XX ani 25XX które sie tak fajnie @ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 w siriusie mają napisane ze zarowno 256MB jak i 512Mb sa na M-tac'ach a link masz tutaj do 512 w tym przypadku http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4502&sid=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 d u p a w siriusie mają ostatnią kośc na m-tec 256 mb ale pc 400 a no to to ja już wogóle nie mam kasy a na 512 także jakie inne pamiątki dobre do oc polecacie tylko zeby nie zdechły tak jak te sajteki który szyły na 2,77 napięci jako pc 333 na tajmingach expert az je szlak trafi i teraz chodzą tlko na fsb 100 :-) ale ze mnie sadysta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 co powiecie o tych http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14021512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 co powiecie o tychhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=14021512Mam identyczne, chodzą jak w podpisie. Jak dla mnie rewelka :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 co powiecie o tychhttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=14021512Mam identyczne, chodzą jak w podpisie. Jak dla mnie rewelka :D :wink: Ostatnio Kingstone to loteria - mozna trafic super jak kolega albo tragicznie :/ Sproboj poprosic sprzedawce zeby je przetestowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 W takim bardz i ja sie przylaczam do kolegi Makar'a z zapytaniem jakie kosci w moim przypadku 512/333 do 340 zł zeby synchro z prockiem uzyskac FSB 200 ? Nie piszcie szukaj z tego wzgledu ze sytuacja od ostatniego walkowania watku o pamieciach ulegla troche zmianie chocby ze wzgledu na te TwinMos'y Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no ja na swoje mam tak 160 max nic wiecej nie wycisne bo msze rachunek z allegro opłacić a tak poztym jak sie nie opłaci rachunków po 2 upomnieniu to co robią Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no ja na swoje mam tak 160 max nic wiecej nie wycisne bo msze rachunek z allegro opłacić a tak poztym jak sie nie opłaci rachunków po 2 upomnieniu to co robią Blokuja mozliwosc sprzedawania.... chyba sie wkoncu wybiore zeby im zaplacic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no ja na swoje mam tak 160 max nic wiecej nie wycisne bo msze rachunek z allegro opłacić a tak poztym jak sie nie opłaci rachunków po 2 upomnieniu to co robią Blokuja mozliwosc sprzedawania.... chyba sie wkoncu wybiore zeby im zaplacic. Człowieku płać jak najszybciej!!!!!! Ja wisiałem 30zł i tak przez 3 miechy odsetki wyniosły 40zł!!!!! I przyszło do mnie pismo z ogólnoświatowej IZBY KOMORNICZEJ. Jak to zobaczyłem to tylko:o w <span style="color:red;">[ciach!]</span>e! A jak nie zapłacisz, to dadzą cI TAKIE odsetki, że twoja szczęka wytrze brudną podłogę!! Ponoć odsetki co miesiąc rozną 2 krotnie!!!!!!! Ja miałem przeje******** od starej, bo ona pierwsza otworzyła liścik. Jak chcesz poznać ten dreszczyk emocji:lol: to poczekaj. hehe Radzę Ci dobrze, bo wiem czym grozi nie zapłacenie...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no ja na swoje mam tak 160 max nic wiecej nie wycisne bo msze rachunek z allegro opłacić a tak poztym jak sie nie opłaci rachunków po 2 upomnieniu to co robią Blokuja mozliwosc sprzedawania.... chyba sie wkoncu wybiore zeby im zaplacic. Człowieku płać jak najszybciej!!!!!! Ja wisiałem 30zł i tak przez 3 miechy odsetki wyniosły 40zł!!!!! I przyszło do mnie pismo z ogólnoświatowej IZBY KOMORNICZEJ. Jak to zobaczyłem to tylko:o w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>! A jak nie zapłacisz, to dadzą cI TAKIE odsetki, że twoja szczęka wytrze brudną podłogę!! Ponoć odsetki co miesiąc rozną 2 krotnie!!!!!!! Ja miałem przeje******** od starej, bo ona pierwsza otworzyła liścik. Jak chcesz poznać ten dreszczyk emocji:lol: to poczekaj. hehe Radzę Ci dobrze, bo wiem czym grozi nie zapłacenie...... 8O 8O 8O 8O Ups ja juz im wisze kupe czasu... jutr drukuje ten przelew i ide placic. Dzieki za ostrzezenie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 e tam -jak nie zapłacisz to co najwyżej ci konto zamkną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 dobra dobra w czwartek zapłace najpóźniej w piatek ale panowie troche zboczyliśmy z tematu to jakie ramki tak do maximum 160 zł kupić oczywiście dobre do oc były ostatnio ywinmosy ale sie zmyły chyba kednak wezme te na elixirach zobaczymy co to jest macie jakieś rady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 dobra dobra w czwartek zapłace najpóźniej w piatek ale panowie troche zboczyliśmy z tematu to jakie ramki tak do maximum 160 zł kupić oczywiście dobre do oc były ostatnio ywinmosy ale sie zmyły chyba kednak wezme te na elixirach zobaczymy co to jest macie jakieś rady Ja bym poczekał. Nie opłaca się brać elixirów. Te ramy to jest loteria. IMHO już lepiej dołożyć te 50zł i kupić GEILE PC 3200(z radiatorami) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 to o czy własnie powiedziałes to geile pc 3200 czyli pc 400 z radiatromai i kosztują 336 zł w sklepie tweaka ej 150 + 50=200 nie 336, a tak poztym na co byś poczekał mnie uż szlak trafia nie wiesz czemu to patrz na podpis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 http://www.tedsoft.pl/cennik.php?cennik=opis&id=455 < tutaj masz GeILe 256MB DDR400MHz za 213zł. Taniej nigdzie nie widziałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...