wiru223 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam Możecie mi dobrać jakiś dobry zestaw chłodzenia cieczą dla karty GTX 590 szukałem i znalazłem takie coś Link: Cooling.pl : EK Water Blocks EK-FC GTX 590 EN Plexi Nickel [EK448] - 567.10PLN ale to nie jest chyba cały zestaw nie znam się na tym liczę na waszą pomoc pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 To jest sam blok wodny do chłodzenia wodnego. Podstawowe pytanie: - co chcesz osiągnąć i ile masz zamiar na to wydać pieniędzy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiru223 Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 (edytowane) Koszty do 1500 zł max lecz chciałbym jak najtaniej żeby wyszło Chce mieć małą temperaturę ponieważ boję się o kartę zresztą średnio obciążony komputer z tą kartą dochodzi do 80-90 stopni Przykładowo Battlefield 3 80 stopni i staje gra lecz tu nie chodzi aby o głupie gry nie chce spalić karty Edytowane 31 Maja 2012 przez wiru223 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilWlodar Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Koszty do 1500 zł max lecz chciałbym jak najtaniej żeby wyszło Chce mieć małą temperaturę ponieważ boję się o kartę zresztą średnio obciążony komputer z tą kartą dochodzi do 80-90 stopni Przykładowo Battlefield 3 80 stopni i staje gra lecz tu nie chodzi aby o głupie gry nie chce spalić karty Myślę że dobry temat na początek: Chłodzenie przy 4,0 GHz - woda vs powietrze. Woda w komputerze. benchmark.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Koszty do 1500 zł max lecz chciałbym jak najtaniej żeby wyszło Chce mieć małą temperaturę ponieważ boję się o kartę zresztą średnio obciążony komputer z tą kartą dochodzi do 80-90 stopni Albo tanio albo wydajnie. Porządne chłodzenie wodne swoje kosztuje i tego nie przeskoczysz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...