domibroz Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2012 Witam. Mam następujący problem: otóż zainstalowano u mnie nową usługę Orange wraz z routerem wifi. Zdecydowałem się na zakup karty na usb i polecono mi TP-LINK TL-WN721N. Instalacja karty przebiegła bez problemów, połączenie z siecią działa, internet jest. Jednak po kilku a czasem kilkunastu minutach pracy w internecie komputer zawiesza się (brak reakcji na jakikolwiek ruch, obraz pozostaje nieruchomy, nawet klawisze Caps lock i num lock nie działają) i pozostaje tylko reset komputera. Próbowałem już różnych sposobów... wymiana w sklepie na inny egzemplarz, najnowsze sterowniki, najstarsze, skanowanie avastem, zmiana portu usb, wyłączenie oszczędzania energii jednak nic nie przynosi efektu. Jeśli odłączę kartę i pracuję na kablu sieciowym problem nie występuje. Może ktoś ma jeszcze inny pomysł na rozwiązanie tej przypadłości. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...