BZYQS Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Witam chciałem się dowiedzieć czy te ramki GEIL DDR3 16 GB 1600MHZ DUAL EVO CORSA CL10 rusza na mojej płycie głównej P7P55-lx?? Edytowane 1 Czerwca 2012 przez BZYQS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 wedle specyfikacji płyty ruszą: http://pl.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1156/P7P55_LX/#specifications Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 ja tego taki pewny nie byłbym. w końcu to 2x8gb przy lichych cl10. jak kupisz przez neta to masz przynajmniej możliwość zwrotu jak działać nie będą, dla samego siebie się oczywiście upewnij o takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...